Minulosť aj súčasnosť nášho Mlyna v troch podcastoch

 

Minulý rok oslávil náš mlyn 10 výročie. Bez vás, našich fanúšikov a návštevníkov, by naša snaha nedávala žiadny zmysel. A preto sme vám pripravili tri podcasty, v ktorých sa dozviete všetko podstatné o histórii aj súčasnosti Gašperovho mlyna. Tri rozprávania s ľuďmi, bez ktorých by Gašperov mlyn nebol tým čím je.

Ako prvé vám ponúkame rozprávanie  Michala Gašpera. V jeho snoch bola malá vodná elektráreň, nad reštauráciou zo začiatku vôbec nerozmýšľal. Pustite si rozprávanie o tom ako sa kupuje a prestavuje starý mlyn, ale aj o tom, ako sa z neho stane miesto, kam sa mnohí radi vracajú.




Desať rokov je dlhá doba aj v živote zážitkovej reštaurácie. Čo sa za tú dobu udialo, ako sa Gašperov mlyn posúval až k dnešnej podobe a aká bude jeho budúcnosť, vám porozpráva Slávka Raškovič, spoluzakladateľka a hlavná somelierka Gašperovho mlyna.




V treťom rozprávaní budete počuť šéfkuchára Jožka Brezu. Túžil sa stať futbalistom a naštastie pre nás a aj pre vás sa mu to nepodarilo. So svojimi kolegami vytvára prekvapivé kuchárske kúzla a ak vás zaujíma ako to robia a prečo práve tak, dozviete sa to práve teraz.