Menu

01

Naša filozofia

je úcta a rešpekt k prírode, ktorá obklopuje náš Mlyn a ponúka nám skvelé suroviny.

Snažíme sa z nich využiť maximum, avšak s minimálnym dopadom na životné prostredie. Úcta a rešpekt k práci a produktom farmárov a výrobcov zo slovenských regiónov, ale aj k histórii a tradíciám, na ktorých v kuchyni staviame. V neposlednom rade si ctíme našich hostí a snažíme sa prispievať k rozvoju slovenskej gastronómie.

Aby sme v reštaurácii Gašperovho mlyna zachovali komornú atmosféru a pohodlie, kapacita reštaurácie je limitovaná a nie je vhodná pre deti do cca 15 rokov. Návšteva reštaurácie je možná iba s rezerváciou vopred.

Šéfkuchár Jozef Breza
03

Šéfkuchár Jozef Breza

Rád pracuje so surovinami, ktoré sa podarilo vypestovať v blízkych regiónoch a s produktami, ktoré sú typické pre našu krajinu, hoci sa na niektoré aj pozabudlo. Suroviny sa v kuchyni snaží maximálne využiť s cieľom tvoriť minimálny odpad, a zároveň servírovať hosťom prekvapivé, zaujímavé a chutné jedlá. Jozefove kreácie bývajú často poznačené slovenskými tradíciami či spomienkami z detstva. Jeho vášňou je rybárčenie, ale jeho záľubu v zbere lesných plodov a lásku k práci v záhrade nájdete v každom jedle, ktoré vychádza z jeho kuchyne.

04

Ocenenia

GURMÁN AWARD 2023

Tri zlaté vidličky

GURMÁN AWARD 2022

Tri zlaté vidličky

GURMÁN AWARD 2022

Prémiová reštaurácia roka

GURMÁN AWARD 2022

Šéfkuchár roka

GURMÁN AWARD 2023

Zelená vidlička

LA LISTE – 2021

Reštaurácia zaradená do medzinárodného rebríčka

GURMÁN AWARD 2020

Best Hospitality

GURMÁN AWARD 2019

Somelier roka